Οι αρχές του Πουκέτ στοχεύουν να προσελκύσουν περισσότερους Άραβες, Ινδούς και Αυστραλούς τουρίστες αφού οι Ρώσοι τουρίστες ξεραίνονται λόγω πολέμου και κυρώσεων

Πουκέτ - 

  Ο κυβερνήτης του Πουκέτ στοχεύει να προσελκύσει περισσότερους Άραβες, Ινδούς και Αυστραλούς τουρίστες αφού ο αριθμός των τουριστών έχει μειωθεί λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας και της επικείμενης χαμηλής περιόδου.

Σήμερα, 31 Μαρτίου, ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Wun Siew είπε ότι ο αριθμός των διεθνών τουριστών που ταξιδεύουν στο Πουκέτ έχει μειωθεί σημαντικά σε 2,000-3,000 άτομα την ημέρα σε αντίθεση με τον προηγούμενο μέσο όρο 3,000-4,000.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, οι πιθανοί λόγοι περιλαμβάνουν τη συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, επειδή η πλειοψηφία των διεθνών τουριστών ήταν Ρώσοι προηγουμένως, και το Πουκέτ πλησιάζει επίσης στη χαμηλή περίοδο, γεγονός που προκαλεί αισθητή μείωση στις κρατήσεις δωματίων στο εξωτερικό. Επιπλέον, για να προσελκύσουν τους τουρίστες, περισσότερες χώρες χαλαρώνουν τους περιορισμούς εισόδου τους, ιδιαίτερα στην Ασία και τον Ειρηνικό, κάτι που είναι πιθανό να είναι ένας από τους κύριους λόγους για την πτώση.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης είπε ότι είχε συζητήσει το θέμα με τον Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού και ισχυρίστηκε ότι το Πουκέτ εργάζεται για την επινόηση ορισμένων μέτρων για να προσελκύσει περισσότερους Άραβες, Ινδούς και Αυστραλούς τουρίστες για να μετριάσει την πτώση.

Το TPN σημειώνει ότι ο κυβερνήτης δεν είπε συγκεκριμένα ότι η σημερινή κυβέρνηση της Ταϊλάνδης πρέπει να εγκαταλείψει μέτρα όπως το Thailand Pass or Test and Go για να βελτιώσει τον τουρισμό, αλλά αυτό συνήχθη σε μεγάλο βαθμό από ορισμένες δηλώσεις του, συγκρίνοντας άλλες χώρες όπως η Καμπότζη με την Ταϊλάνδη και την ευκολία εισόδου τους. εναντίον Ταϊλάνδης.

Οι δηλώσεις του Κυβερνήτη του Πουκέτ έγιναν καθώς δεκάδες μεγάλες ενώσεις, πολιτικοί και οργανισμοί επικρίνουν την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης σε καθημερινή βάση για να απαλλαγούμε από τα κακόβουλα και μισητά συστήματα Thailand Pass and Test and Go και να ανοίξουμε πλήρως την Ταϊλάνδη στον τουρισμό.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.