ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Ο αγνοούμενος Ιρανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σήμερα στην Phangnga μετά από 19ωρη έρευνα

Phangnga -

  Ένας Ιρανός τουρίστας που χάθηκε χθες κατά τη διάρκεια ράφτινγκ στο άσπρο νερό βρέθηκε νεκρός μετά από έρευνα 19 ωρών.

Προηγούμενη ιστορία ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Χθες, στις 29 Μαρτίου, πέντε ξένοι τουρίστες και δύο κωπηλάτες έκαναν ράφτινγκ όταν το σκάφος συγκρούστηκε ξαφνικά με ένα μεγάλο βράχο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε θεμέλιο γέφυρας πριν ανατραπεί. Το πόδι του κυρίου Μπαχζάντ (ο αγνοούμενος) μπλέχτηκε με ένα σχοινί που είχε κολλήσει ανάμεσα στη σχισμή του βράχου. Ωστόσο, μόλις οι κωπηλάτες κατάφεραν να τον απελευθερώσουν, ξαφνικά παρασύρθηκε ξανά από ισχυρό ρεύμα και χάθηκε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Γύρω στις 10.00 π.μ. σήμερα, 30 Μαρτίου, ο κ. Bahzad Alireza Mogmadoamyar, ένας Ιρανός 42χρονος, βρέθηκε νεκρός στο ποτάμι μετά από σχεδόν 19 ώρες αναζήτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα του ήταν σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχους και κλαδιά, φορώντας μόνο κόκκινο σορτς. Οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει το σώμα του στο νοσοκομείο Phangnga για να προχωρήσουν σε περαιτέρω νεκροψία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.