Η 26η Ποδηλατική Εβδομάδα του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Μαΐου

Περιοχή Thalang, Πουκέτ-

  Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου για να συζητήσει την επερχόμενη «26η Εβδομάδα Ποδηλασίας στο Πουκέτ» που θα γίνει στις 13-15 Μαΐου.

Στις 29 Μαρτίου, η Ένωση Ποδηλάτων του Πουκέτ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου σχετικά με την «Εβδομάδα ποδηλάτου του Πουκέτ 2022 Νέα Κανονική Βόλτα Μαζί» στο Playyard Phuket, στην υποπεριοχή Mai Khao, στην περιοχή Thalang, στο Πουκέτ . Σύμφωνα με την πρόεδρο της ένωσης Wittaya Singkhala, σκοπός της εκδήλωσης ήταν να προωθήσει και να υποστηρίξει τον τουρισμό του Πουκέτ μακροπρόθεσμα προσελκύοντας «ποιητικούς τουρίστες» και μια ομάδα μεγάλων ποδηλατιστών που μπορεί να ήταν οικονομικά ικανοί να έρθουν στο Πουκέτ.«Η 26η Ποδηλατική Εβδομάδα του Πουκέτ θα διεξαχθεί στο Playyard Phuket, στην υποπεριφέρεια Mai Khao, στην περιοχή Thalang από τις 13 έως τις 15 Μαΐου. Θα περιμένουν πολλές δραστηριότητες, όπως ένας διαγωνισμός μοτοσικλέτας, μια αμερικανική έκθεση κλασικού αυτοκινήτου και ένας διαγωνισμός ομορφιάς Miss Phuket Bike Week. Επιπλέον, ο Aed Carabao, ένας διάσημος Ταϊλανδός τραγουδοποιός και τραγουδιστής της κάντρι, θα εμφανιστεί επίσης στην εκδήλωση. Ωστόσο, εξακολουθεί να απαιτείται συμμόρφωση με τους κανονισμούς Covid-19», είπε ο Wittaya. Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn πρόσθεσε ότι η Εβδομάδα Ποδηλασίας του Πουκέτ, πριν από τον Covid, συνήθως λάμβανε γενναιόδωρη προσοχή από τους τουρίστες και τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, αλλά απαγορεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια, προκαλώντας δραστική πτώση του τουρισμού στο Πουκέτ. Ως εκ τούτου, η 26η Ποδηλατική Εβδομάδα του Πουκέτ ελπίζεται να ανακουφίσει τον τουρισμό και να ξαναχτίσει τις καλές σχέσεις και την εμπιστοσύνη με τους τουρίστες λίγο πολύ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/