Ιρανός τουρίστας που αγνοείται μετά από ανατροπή σχεδίας ενώ έκανε ράφτινγκ στο άσπρο νερό στην Phangnga

Phangnga-

Ένας Ιρανός τουρίστας έκανε ράφτινγκ στο Phangnga χθες, αναποδογύρισε και χάθηκε, αποκάλυψαν οι αρχές στον σχετικό Τύπο σήμερα το πρωί.

Γύρω στις 3:00 μ.μ. στις 29 Μαρτίου, ο αξιωματικός Ekachai Siri έλαβε μια αναφορά για μια βάρκα που ανατράπηκε με έναν τουρίστα να αγνοείται σε ένα σημείο ράφτινγκ στο Ban Song Phraek, στην περιοχή Muang, στην Phangnga. Το όνομα του αγνοούμενου τουρίστα αποκαλύφθηκε αργότερα ως ο κ. Bahzad Alireza Mogmadoamyar, ένας 42χρονος Ιρανός που έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Πουκέτ με τη σύζυγό του στις 24 Μαρτίου και επρόκειτο να αναχωρήσει στις 31 Μαρτίου πριν συμβεί η ανατροπή. Σύμφωνα με αναφορές, πέντε ξένοι τουρίστες και δύο κωπηλάτες έκαναν ράφτινγκ όταν το σκάφος συγκρούστηκε ξαφνικά με ένα μεγάλο βράχο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε θεμέλιο γέφυρας πριν ανατραπεί. Το πόδι του κυρίου Μπαχζάντ μπλέχτηκε με ένα σχοινί που είχε κολλήσει ανάμεσα στη σχισμή του βράχου. Ωστόσο, μόλις οι κωπηλάτες κατάφεραν να τον απελευθερώσουν, ξαφνικά παρασύρθηκε ξανά από ισχυρό ρεύμα και χάθηκε. Προς το παρόν, η ομάδα διάσωσης τον αναζητά αυτήν τη στιγμή, αλλά πρόσφατες αναφορές αναφέρουν ότι το σωσίβιο του άνδρα ξέφυγε κατά λάθος ενώ το πόδι του ήταν κολλημένο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.