Το σώμα ενός ψαρά βρέθηκε να επιπλέει κοντά στο μαγκρόβιο δάσος του Πουκέτ

Πουκέτ -

  Το πτώμα ενός 28χρονου ψαρά βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα δάσος μαγκρόβων στην περιοχή Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το πτώμα το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαρτίου 2022 κοντά σε ένα δάσος μαγκρόβων στο Soi Pracha Samakkee 9 στην υποπεριοχή Koh Kaew.

Αστυνομία και σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο και ένα ανδρικό σώμα ανασύρθηκε από το νερό. Στο σώμα του δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης. Η αστυνομία του Πουκέτ πιστεύει ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον 8 ώρες πριν ανακτηθεί το σώμα του.

Ο κ. Ambat Na Nakhon, ένας άλλος ψαράς που βρήκε το πτώμα είπε στην αστυνομία του Πουκέτ: «Είδα κάτι να επιπλέει στη θάλασσα 200 μέτρα από την ακτή. Πήγα πιο κοντά πριν ανακαλύψω ένα ανδρικό σώμα που μου προκάλεσε σοκ. Στη συνέχεια κάλεσα τις αρχές».

Βρέθηκαν εμποτισμένα έγγραφα με τον νεκρό άνδρα και τον αναγνώρισαν ως τον κ. Sahas Boonchan, 28 ετών. Ωστόσο, η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να προσδιορίσει τι ακριβώς οδήγησε στο θάνατο του Sahas.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.