Το Phuket Sandbox κερδίζει πάνω από 50 δισεκατομμύρια μπατ από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πέρυσι, αναφέρει η Αρχή Τουρισμού του Πουκέτ της Ταϊλάνδης   

Πουκέτ-

  Ο Διευθυντής του γραφείου του Πουκέτ της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) ανακοίνωσε ότι tΤο πρόγραμμα «Phuket Sandbox» έχει λάβει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια μπατ από 400,000 τουρίστες που έφτασαν στο Πουκέτ από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2021.

  Ο Διευθυντής του γραφείου TAT Phuket, Nanthasiri Ronnasiri, αποκάλυψε μέσω ενός ραδιοφωνικού καναλιού ότι από τότε που το Phuket ξεκίνησε το πρόγραμμα Phuket Sandbox την 1η Ιουλίου 2021, μέχρι σήμερα (8 μήνες συνολικά), έχει αποκτήσει έσοδα σχεδόν 50 δισεκατομμυρίων μπατ. από 400,000 τουρίστες που επισκέπτονται το Πουκέτ. Πρόσθεσε επίσης ότι υπάρχουν περίπου 70,000 κρατήσεις δωματίων στο εξωτερικό και οι μέσες νύχτες που περνούν οι τουρίστες στο Πουκέτ είναι δώδεκα νύχτες πριν ταξιδέψουν σε άλλο προορισμό. Αυτό μόνο δημιουργεί άμεσο εισόδημα 21 δισεκατομμυρίων μπατ για το Πουκέτ.

 

Επιπλέον, ο Διευθυντής TAT του Πουκέτ ανέφερε ότι το πρόγραμμα εξακολουθεί να δέχεται μια συνεχή ροή νέων επισκεπτών και τώρα θέλουν να δώσουν έμφαση στο να πείσουν περισσότερους εγχώριους τουρίστες στο Πουκέτ φιλοξενώντας ένα road show στο Udon Thani όπου οι Ταϊλανδοί μπορούν να πετάξουν άνετα στο Πουκέτ.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew δήλωσε στο τέλος ότι η οικονομία του Πουκέτ προχωρά, αλλά επίσης παραδέχεται ότι δεν είναι ακόμα τόσο καλή όσο πριν από την πανδημία. 

   

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.