73 αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Συνολικά, 73 αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στο Phang Nga σήμερα το πρωί (25 Μαρτίουth).

Το εθνικό πάρκο Khao Lampi–Hat Thai Mueang αναφέρει ότι στις 6:00 π.μ. σήμερα το πρωί βρήκαν τη φωλιά μιας θαλάσσιας χελώνας με 73 αυγά θαμμένα. Όλα είναι γόνιμα ωάρια.

Η μητέρα θαλάσσια χελώνα επέστρεψε στη θάλασσα αφού γέννησε τα αυγά της. Το μήκος του σώματός της είναι 100 εκατοστά μήκος και 57 εκατοστά πλάτος.

Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες.

Πιστεύεται ότι τα μωρά της θαλάσσιας χελώνας θα εκκολαφθούν εντός 60 ημερών. Αυτή είναι η πέμπτη φωλιά αυγών θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκαν σε παραλίες στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi–Hat Thai Mueang φέτος.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.