Ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου επιζεί από ένα δεύτερο πύρινο τροχαίο ατύχημα μέσα σε δύο χρόνια στο Phang Nga

Phang nga-

  Ο ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου (ευρέως γνωστός ως «Mr. Plawan») επέζησε από άλλο ένα τροχαίο που συνέβη για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, χθες, αφού το αυτοκίνητό του τράκαρε και πήρε φωτιά.

Στις 24 Μαρτίου, αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα της Ταϊλάνδης Mueang έλαβαν αναφορά για ένα πολυτελές αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα δρόμου και έπιασε φωτιά γύρω στις 18.00 μ.μ. χθες στην οδό Petchkasem, στην περιοχή Thai Mueang, Phang Nga. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έτυχε να είναι ο κ. Worasit Issara, ένας διάσημος επηρεαστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου που ακούει δημόσια με το όνομα «Mr. Plawan”.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, ο κ. Plawan και ο σύντροφός του στέκονταν έξω από το αυτοκίνητο και προσπαθούσαν να καλέσουν ένα ρυμουλκούμενο όταν παρατήρησαν καπνό να βγαίνει από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και να ξεσπά μια μικρή φωτιά. Στη συνέχεια προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με έναν κουβά νερό αλλά δεν τα κατάφεραν. Τελικά το αυτοκίνητο αποτεφρώθηκε ολοσχερώς, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ο μάρτυρας, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, δήλωσε ότι ο κ. Plawan και ο σύντροφός του δεν έδειχναν μεθυσμένοι εκείνη τη στιγμή, και ότι στο ίδιο σημείο είχαν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα, οπότε όσοι δεν ήταν εξοικειωμένοι με το δρόμο μπορεί να πέσουν στο ίδιο ατύχημα. . Σύμφωνα με αξιωματούχους που γνωρίζουν το ατύχημα, ο κ. Plawan και ο σύντροφός του κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Takuapa στο Ban Na Tai.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.