Βιετναμέζος προσπαθεί να κωπηλατήσει στη θάλασσα Ανταμάν με μια φουσκωτή βάρκα για να βρει τον αρραβωνιαστικό του στην Ινδία, που βρήκαν οι αξιωματούχοι του νησιού Similan της Ταϊλάνδης

Phang nga-

  Ένας Βιετναμέζος βρέθηκε με το χέρι να προσπαθεί να κωπηλατήσει στη θάλασσα Ανταμάν σε μια φουσκωτή βάρκα για να βρει τον αρραβωνιαστικό του στην Ινδία, αφού είχε αναχωρήσει από κοντά στο Πουκέτ στο παρελθόν.

Χθες, 23 Μαρτίου, η Ναυτική Δύναμη Ασφαλείας των Νήσων Similan ειδοποιήθηκε από τον κ. Panya Permwongnitikorn, εργάτη σε αλιευτικό σκάφος, για έναν άγνωστο άνδρα σε μια κίτρινη φουσκωτή βάρκα μήκους περίπου 2.5 μέτρων με δεξαμενή πόσιμου νερού, δέκα πακέτα στιγμιαία νουντλς και μια μικρή αποσκευή δίπλα του. Το σκάφος, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, βρέθηκε σχεδόν 80 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της επαρχίας Phang Nga και ανησυχούσαν ότι ο άνδρας θα τραυματιστεί λόγω ενός ολοένα και ισχυρότερου ρεύματος.

Στις 12.45 μ.μ., χθες, το αστυνομικό τμήμα της Εθνικής Φρουράς Similan μαζί με τους αξιωματικούς του Εθνικού Πάρκου των Νήσων Similan αναχώρησαν από την ακτή για να βοηθήσουν τον κ. Ho Hoang Hung, 37, Βιετναμέζο, ο οποίος είχε παγιδευτεί στη βάρκα. Όταν ρωτήθηκε, ο κ. Χο ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να πάει με κουπί στην Ινδία για να συναντηθεί με τον αρραβωνιαστικό του στη Βομβάη, τον οποίο παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια.

Ο κ. Χο παραδέχτηκε ότι πέταξε από την πόλη Χο Τσι Μιν του Βιετνάμ για την Μπανγκόκ στις 2 Μαρτίου με σκοπό να φτάσει στην Ινδία, αλλά επειδή δεν είχε ινδική βίζα για να εισέλθει στη χώρα, αποφάσισε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο για το Πουκέτ. και αγόρασε μια λαστιχένια βάρκα πριν φύγει από την ακτή στις 5 Μαρτίου στον αρραβωνιαστικό του στη Βομβάη που έζησε περίπου 2,000 χιλιόμετρα πέρα ​​από τη θάλασσα. Ο κ. Χο φέρεται να επιπλέει για 18 ημέρες.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, διασώθηκε πίσω στην ακτή του νησιού Similan. Οι επίσημοι θαύμασαν επίσης την ισχυρή του δέσμευση και γενναιότητα να διασχίσει τη θάλασσα για να βρει τον αγαπημένο του. Δεν είναι σαφές ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του για να επανενωθεί με τον αρραβωνιαστικό του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.