Το επαγγελματικό κολέγιο του Πουκέτ φιλοξένησε μια επίδειξη μόδας στην Sunday Walking Street

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

  Οι μεγάλες εταιρείες μόδας και κλωστοϋφαντουργίας από το Επαγγελματικό Κολλέγιο του Πουκέτ φιλοξένησαν μια επίδειξη μόδας στην Sunday Walking Street (επίσης γνωστή ως Λαρντ Γιάι) με πολλά ακροατήρια, συμπεριλαμβανομένων ξένων τουριστών.

Πριν από τέσσερις ημέρες, στις 20 Μαρτίου, ο δήμος του Πουκέτ επέτρεψε στους σπουδαστές που είναι ειδικοί στη μόδα και στην κλωστοϋφαντουργία στο Επαγγελματικό Κολλέγιο του Πουκέτ να φιλοξενήσουν μια επίδειξη μόδας στην Sunday Walking Street, στην περιοχή Muang, στο Πουκέτ, υπό τις οδηγίες του κ. Wittaya Ketuchu, του κολεγίου. διευθυντής.

Όλες οι λεπτομέρειες αυτής της εκδήλωσης όπως ο σχεδιασμός ρούχων και το μόντελινγκ επιμελήθηκαν εξ ολοκλήρου οι μαθητές. Η εκδήλωση, στο τέλος, ήταν επιτυχημένη και ευχάριστη σε ένα μεγάλο πλήθος κοινού συμπεριλαμβανομένων των τουριστών που ήρθαν για να παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.