Ο κυβερνήτης του Πουκέτ καλωσορίζει τον πρεσβευτή της Σιγκαπούρης για να συζητήσουν τον τουρισμό κρουαζιέρας από τη Σιγκαπούρη στο Πουκέτ

Πουκέτ-

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ πραγματοποίησε μια συνάντηση καλωσορίσματος με τον πρέσβη της Σιγκαπούρης για να συζητήσουν τον τουρισμό κρουαζιέρας από τη Σιγκαπούρη στο Πουκέτ χθες το απόγευμα.

Στις 23 Μαρτίου, ο κ. Narong Wun-Siew, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ, φιλοξένησε μια συνάντηση καλωσορίσματος με τον κ. Kevin Cheok, Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, για να συζητήσουν το σχέδιο τουρισμού κρουαζιέρας που θα έρθει από τη Σιγκαπούρη στο Πουκέτ.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, συμφώνησε με ένα σχέδιο υποδοχής τουριστών από τη Σιγκαπούρη που θα έρθουν στο Πουκέτ σε αυτό το έργο, καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία για την ανακούφιση της οικονομίας της Ταϊλάνδης καθώς και για την προώθηση μιας καλής τουριστικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών . Το Πουκέτ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όσους επιθυμούν να έρθουν, επιβεβαίωσε ο κυβερνήτης.

Ο κ. Kevin Cheok, ο πρεσβευτής, πρόσθεσε ότι η Σιγκαπούρη θα αυξήσει τις πτήσεις της προς το Πουκέτ από δύο (ο τρέχων αριθμός) σε τέσσερις πτήσεις την ημέρα και ανέφερε τη μείωση των ασθενών με Covid-19 στη Σιγκαπούρη, κάτι που είναι καλά νέα και για τη Σιγκαπούρη και το Πουκέτ. Ο πρέσβης ευχαρίστησε επίσης τους κατοίκους του Πουκέτ για την εγκάρδια υποδοχή τους στους τουρίστες της Σιγκαπούρης.

Επιπλέον, ο κ. Kevin σχολίασε την αλλαγή του Covid-19 από την Ταϊλάνδη από πανδημικό σε ενδημικό ως μια καλή απόφαση γιατί θα διευκολύνει τον τουρισμό κρουαζιέρας. Ας ελπίσουμε ότι οι τουρίστες από τη Σιγκαπούρη δεν θα χρειαστεί να υποβληθούν σε τεστ RT-PCR και μόνο σε γρήγορη δοκιμή αντιγόνου στη Σιγκαπούρη πριν από την επιβίβαση, είπε ο κ. Kevin.

Ο Δρ Kusak Kukiattikul, γιατρός της Επαρχιακής Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ, είπε ότι η κατάσταση του Covid-19 στο Πουκέτ είναι πιθανό να χαλαρώσει καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μειώνονται και σχεδόν το 87 τοις εκατό των κατοίκων είναι ήδη πλήρως εμβολιασμένοι.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.