Ο δήμαρχος του Πουκέτ προσκαλεί τους τουρίστες να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» στην παραλία Nai Yang μεταξύ 25 και 26 Μαρτίου

Περιοχή Thalang, Πουκέτ-

Το φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 και 26 Μαρτίου με πολλά εκπληκτικά και φτηνά πιάτα από τους ντόπιους.

Στις 21 Μαρτίου, στην παραλία Nai Yang, ο κ. Anupap Yodkwan Yodrabam, ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ, μαζί με τον κ. Rewat Areerob, πρόεδρο της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης του Πουκέτ, πραγματοποίησαν ένα εναρκτήριο συνέδριο του φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay». που θα πραγματοποιηθεί στις 25 – 26 Μαρτίου στην παραλία Nai Yang, στην περιοχή Thalang, στο Πουκέτ.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η εκδήλωση θα είναι διαφορετική καθώς θα αναδείξει τα πιο διάσημα τοπικά πιάτα των περιοχών για να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι, όπως γαριδόπαστα, που θα χρησιμοποιηθεί και στους διαγωνισμούς μαγειρικής και αστακό για πολύ χαμηλή τιμή μόνο 199 μπατ. Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 25 Μαρτίου έως τις 26 Μαρτίου, με έναρξη στις 16.00 στην παραλία Nai Yang.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.