Συνελήφθησαν συνολικά πέντε ύποπτοι για ναρκωτικά με 1.5 κιλό κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και 1,500 χάπια στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Συνολικά, πέντε ύποπτοι για ναρκωτικά έχουν συλληφθεί με 1.5 κιλό κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και 1,500 χάπια στο Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ αποκάλυψε τη σύλληψη στον τοπικό Τύπο χθες, 22 Μαρτίου 2022. Αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν πέντε υπόπτους για ναρκωτικά σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο κ. Puttinart 'Fah' Wareesri, 38 ετών, από το Phan Nga, και ο Jetpinit 'Wat' Sarasom, 34, από το Πουκέτ συνελήφθησαν στην πλευρά της οδού Bypass στην πόλη του Πουκέτ. Τους κατασχέθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην υποσυνοικία Rassada 1,522.25 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η κ. Thitaree 'Kae' Chuasuwan, 44 ετών από το Chonburi, και ο κ. Amnouy 'Nuay' Sangjan, 41 ετών από το Πουκέτ συνελήφθησαν σε δρόμο στην πόλη του Πουκέτ.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 97.46 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 1,501 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Ο κ. Kosin 'Nui' Deebookkam, 37 ετών, από το Πουκέτ, συνελήφθη σε ένα κοινοτικό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ. Μέγεθος από αυτόν ήταν 22.42 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσουν.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.