Το Πουκέτ πρέπει να είναι πιο αυτοδιοικούμενο για να εξελιχθεί σε τουριστική πόλη παγκόσμιας κλάσης, λέει ο πολιτικός ηγέτης «Korn» του Κόμματος Kla

Πουκέτ-

  Ο κ. Korn Chatikavanich, ο πολιτικός ηγέτης του Κόμματος Kla, ενθάρρυνε το Πουκέτ να είναι πιο αυτοδιοικούμενο για να γίνει μια τουριστική πόλη παγκόσμιας κλάσης, κάτι που θα είναι επωφελές από πολλές απόψεις σύμφωνα με τον ίδιο.

Στις 19 Μαρτίου, ο κ. Korn Chatikavanich και ο υποψήφιος βουλευτής του Πουκέτ
Ο κ. Thames Kraitat, παρακολούθησε μια συνάντηση με την Επαρχιακή Ένωση Τουρισμού Andaman για να συζητηθεί η μετατροπή του Πουκέτ σε «Ψηφιακό Κόμβο» για τη μεταρρύθμιση της αρχαϊκής γραφειοκρατίας και την τόνωση του τουρισμού.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη συνέντευξη του κ. Korn, τόνισε επιπλέον ότι το Πουκέτ πρέπει να είναι πιο αυτοδιοικούμενο προκειμένου να επιλέξει τα καταλληλότερα μέτρα για το Πουκέτ με βάση τη δική του διακριτική ευχέρεια για να ικανοποιήσει αποτελεσματικά τις ανάγκες του λαού.

Δεύτερον, το Πουκέτ θα πρέπει να μπορεί να διαχειρίζεται τα δικά του κεφάλαια και το αστυνομικό του σύστημα, να του διατίθεται περισσότερος προϋπολογισμός και να του χορηγείται το δικαίωμα να εκλέγει τον δικό του κυβερνήτη για ταχύτερη και καλύτερη λειτουργία.

Τέλος, ο κ. Korn υπέθεσε μια «μεγάλη» αλλαγή, η οποία αποδόθηκε στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας, για να επηρεάσει την Ταϊλάνδη σε ό,τι αφορά τις διεθνείς σχέσεις και το κόστος ζωής, όπως αποδεικνύεται από την τρέχουσα άνοδο της τιμής του πετρελαίου. Είπε ότι αυτός είναι ο λόγος που το Πουκέτ πρέπει να είναι πιο ανεξάρτητο για να επιλέξει τα καταλληλότερα μέτρα που πρέπει να λάβει για να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους ανθρώπους από αυτές τις δύο χώρες, ελπίζοντας ότι θα επισκεφθούν την Ταϊλάνδη χωρίς κανένα δίλημμα, επειδή η Ταϊλάνδη διατηρεί πάντα μια ουδέτερη εικόνα στην τις περισσότερες διεθνείς συγκρούσεις.

«Το Πουκέτ πρέπει να μετατραπεί σε ειδική οικονομική ζώνη για να γίνει μια πόλη παγκόσμιας κλάσης. Όλες οι βασικές υποδομές θα πρέπει να δημιουργηθούν και να είναι έτοιμες για τους ανθρώπους και θα πρέπει να αναπτύξει ένα ταξιδιωτικό πακέτο για να πείσει τους τουρίστες να έρθουν στο Πουκέτ για να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο κ. Κορν, ο πολιτικός ηγέτης του Κόμματος Kla.

Όσο για τον κ. Τάμες Κραϊτάτ, υποψήφιο βουλευτή του Πουκέτ του Κόμματος Κλα, δήλωσε ότι γεννήθηκε στο Πουκέτ και πάντα υπηρετεί την πόλη ακόμη και πριν διεκδικήσει αυτή τη θέση. Υποσχέθηκε να βελτιώσει την πόλη για να συμβαδίσει με τις παγκόσμιες αλλαγές.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.