Τρίχρονος πνίγεται σε πισίνα ξενοδοχείου στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένα τρίχρονο αγόρι από το Pathum Thani πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο (20 Μαρτίουth).

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Vachira Phuket ότι η τρίχρονη διαπιστώθηκε ο θάνατος στη 1:00 μ.μ. της Κυριακής 20 Μαρτίου.

Η αστυνομία έφτασε στο νοσοκομείο για να βρει τη σορό του αγοριού, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας. Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχαν σημάδια σωματικής δυσφορίας, μώλωπες ή σημάδια αγώνα.

Οι γονείς του αγοριού είπαν στην αστυνομία ότι κατάγονταν από το Pathum Thani για διακοπές στο Πουκέτ. Έμειναν σε ένα ξενοδοχείο στην υποσυνοικία Koh Kaew. Τα ονόματά τους αποκρύφθηκαν επίσης από την αστυνομία του Πουκέτ, τονίζοντας την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς κοιμόντουσαν όταν το αγόρι άνοιξε μόνο του την πόρτα του ξενοδοχείου και πήγε στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ένας καλός Σαμαρείτης βρήκε το αγόρι στην πισίνα προτού το τραβήξει και επιχειρήσει να του κάνει ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν μπόρεσε να αναζωογονήσει το αγόρι παρά τις καλύτερες προσπάθειές του.

Η αστυνομία του Πουκέτ δεν είχε αποφασίσει μέχρι την ώρα του Τύπου εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες ως αποτέλεσμα του τραγικού συμβάντος.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.