ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο άνδρας που δολοφόνησε Ελβετό τουρίστα στο Πουκέτ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη

Πουκέτ -

  Ένας άνδρας που δολοφόνησε μια ελβετική τουρίστα του Phuket Sandbox σε έναν καταρράκτη στο Πουκέτ πέρυσι καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά λόγω της ομολογίας του, η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη από δικαστήριο της Ταϊλάνδης χθες.

Πρώτον, οι προηγούμενες ιστορίες σε αυτήν την κατάσταση:

Η αστυνομία του Wichit επιβεβαίωσε στις 5 Αυγούστου 2021 ότι μια αλλοδαπή τουρίστρια που πιστεύεται ότι είναι Ελβετός υπήκοος στα 50 της και επιβεβαιώθηκε ότι ήταν τουρίστας στο Phuket Sandbox, βρέθηκε νεκρή στον καταρράκτη Ton Ao Yon στο Wichit του Πουκέτ.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη ένας ύποπτος που φέρεται να δολοφόνησε μια Ελβετίδα τουρίστα που συμμετείχε στο Phuket Sandbox.

Ο φερόμενος δολοφόνος ταυτοποιήθηκε ως ο Ταϊλανδός υπήκοος Teerawat Tothip, 27 ετών, ο οποίος ήταν άνεργος κάτοικος της περιοχής και ζούσε κοντά στο σημείο του συμβάντος. 

Στις 57 Αυγούστου τελέστηκαν μνημόσυνα για την Ελβετίδα τουρίστα, Nicole Sauvain Weisskopf, 6 ετών, η οποία πέθανε στο Sandbox του Πουκέτ κάτω από ύποπτες συνθήκες.th.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ:

Χθες, (15 Μαρτίουth), το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι ο κατηγορούμενος Teerawat Tothip, 27 ετών, αντιμετώπισε τη θανατική ποινή. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει την ενοχή του και ως εκ τούτου η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Ο σύζυγος και ο γιος του θύματος, η κυρία Nicole Weisskopf, 57 ετών, παρακολούθησαν την απόφαση μέσω του Google Meet στο διαδίκτυο από την Ελβετία και είπαν ευχαριστώ στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ και στην Αστυνομία του Πουκέτ για τη βοήθειά τους. Και οι δύο δήλωσαν ότι αισθάνονταν ότι είχε αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτή την τραγική και φρικτή κατάσταση και ότι το σωστό άτομο λογοδοτούσε.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.