Οι αξιωματούχοι της Kamala δίνουν μια ενημέρωση σχετικά με την επερχόμενη εκδήλωση "Kamala Food Fair" που κυμαίνεται από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου για την ανακούφιση της οικονομίας μετά την Covid

Kamala, Πουκέτ-

  Χθες, 14 Μαρτίου 2022, στο πάρκο Chaloem Phrakiat στην Καμάλα, ο κ. Narong Wun Siew, Κυβερνήτης του Πουκέτ, έδωσε μια ενημέρωση για την εκδήλωση «Kamala Food Fair» με πολλές αρμόδιες αρχές και τον Τύπο να παρευρίσκονται στη δήλωση.

Ο δήμαρχος της Καμάλα, κ. Jutha Dumluck, δήλωσε ότι λόγω της πανδημίας, πολλές υπηρεσίες και τουριστικά αξιοθέατα στο Πουκέτ έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στην οικονομική πτυχή της τουριστικής βιομηχανίας από το 2021. Έτσι, αυτό το έργο, η "Kamala Food Fair" , είναι να παρέχει κανάλια μάρκετινγκ για θαλασσινά και τοπικούς πωλητές τροφίμων, ενώ παράλληλα ωθεί την οικονομία προς μια πιο βιώσιμη ανάπτυξη.

Η «Kamala Food Fair» θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2022 με την ελπίδα να τονώσει τις αγορές και τις δαπάνες στην Kamala για την υποστήριξη των εστιατορίων και των τουριστικών επιχειρήσεων. Με πολλά θαλασσινά, τοπικά τρόφιμα και πωλητές, αναμένεται ότι η εκδήλωση θα συμβάλει στη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, εισοδήματος και τουριστικής κίνησης στην Καμάλα.

Από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου, θα υπάρχουν πάνω από 74 περίπτερα στην παραλία Καμάλα καθώς και καθημερινές ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αυτή η ψυχαγωγία περιλαμβάνει μουσικές παραστάσεις από το συγκρότημα Kamala, λαϊκές παραστάσεις Rong Rang, ένα καμπαρέ στις 19 Μαρτίου, μια επίδειξη μαγειρικής από το "Chef Pond" (ένας σεφ γεννημένος στην Kamala από το The Iron Chef Thailand), μια μουσική παράσταση Super Dance στο 21 Μαρτίου και μια μίνι συναυλία από τον Theedech Thongapichat την τελευταία μέρα. Αυτό το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης το καλύτερο φωτογραφικό σημείο στην παραλία Kamala, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.